Skip to main content

Pedagógus szakvizsga megszerzésére irányuló kihelyezett továbbképzés

Tisztelt Óvodapedagógusok/Tanítók!

 

Egyre fontosabbá válik a szakvizsga a pedagógusok körében, amelyet a 2011. évi CXC. törvény -A nemzeti köznevelésről is megerősít, a pedagógus életpálya-modell bevezetésével, amelynek tervezett időpontja 2013. szeptember 1-je. Intézetünk régóta foglalkozik pedagógus –továbbképzések szervezésével, amelyeket magas színvonalon, igényes előadókkal és nagy szakértelemmel bonyolítottunk le. Ugyanakkor igyekszünk alkalmazkodni a folyamatosan bővülő igényekhez, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Megyei Pedagógiai, Közművelődési és Képzési Intézete, valamint a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar, Szarvas pedagógus szakvizsga megszerzésére irányuló kihelyezett továbbképzéseket szervez Nyíregyházán.
Képzési kínálatunk:

  • Fejlesztő óvodapedagógus
  • Fejlesztőpedagógus – tanító
  • Gyermektánc az óvodában, iskolában
  • Tehetségfejlesztő
  • Vezető óvodapedagógus

A fenti kínálatunkat a legnépszerűbb szakokból válogattuk, amelyeket a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Karával azonos feltételek és minőség mellett kívánunk lebonyolítani. Jelen levelünkkel, szeretnénk az igényeket előzetesen felmérni, és minél több kolléga számára elérhetővé tenni a pedagógus szakvizsga megszerzését, amely a pedagógus kollégák anyagi elismerését is támogató életpálya-modell bevezetésével várhatóan hozzájárul a minőségi oktatás javulásához.
Jelentkezés feltételei: óvodapedagógus vagy tanító szakon szerzett szakképzettség, és végzettség igazolása
Képzés rendszere: tömbösítve, félévente intenzív kurzusok formájában, min.15 fő/csoport
Képzés időtartama: 4 félév
Képzés díja: 125 000 Ft/fő/félév
Fizetés: félévente, részletekben
Igényfelmérés határideje: 2012. június 20.
Kapcsolat: Kovács Ferencné, tel: 06 42/508 731, e-mail: zsuzsa.kovacsne@mpkki.hu
Jelentkezés: a honlapon található jelentkezési lapon, postán, faxon vagy e-mailben visszaküldve a diploma másolatával együtt, regisztrációs díj: 1 000 Ft/fő/képzés befizetése

Reméljük, hogy kínálatunkkal sikerül meggyőzni Önöket a szakvizsga megszerzésének előnyeiről, és mint továbbképzés szervezők számíthatunk megtisztelő bizalmukra!

CsatolmányMéret
jellap_2012_szarvas.pdf223.56 KB